Zanimivosti
Femme Fatale 2013 - Ana Lukner
Femme Fatale 2013 s portretom zmagovalke, delo Jureta CekuteKlemen Bunderla, Mateja Spiranec in Ana LuknerIvana HonsicAlja KrusicKlemen Bunderla, voditelj Femme Fatale 2013Kandidatke za Femme Fatale 2013
FOTO: Ana Lukner je najbolj usodna Slovenka
Ana Lukner se je v slovenska srca usedla kot ustanoviteljica dobrodelne organizacije Anine zvezdice
Ana Lukner je bila včeraj zvečer razglašena za najbolj usodno Slovenko - femme fatale leta 2013. V očeh bralcev slovenskih revij si je naslov prislužila dobrotnica, ki je Slovence prebudila iz apatičnosti, letošnja prireditev, ki jo je povezoval Klemen Bunderla, pa je potekala v Festivalni dvorani v Ljubljani v znamenju jubilejne desete obletnice.

Zmagovalko so izbrali bralci revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Lepa & zdrava, časnika Svet24 in revije Eva, kot prejšnja leta pa je tudi letos za nagrado prejela sliko znanega slovenskega slikarja Jureta Cekute. Femme fatale leta 2013 Ana Lukner se je v slovenska srca usedla kot velika dobrotnica, ki je s svojo dobrodelno pobudo Anine zvezdice ustanovila organizacijo, ki ljudem, ki potrebujejo pomoč, dostavlja hrano, ki jo darujejo dobri ljudje po vsej Sloveniji. »Zame je usodna ženska tista, ki je v življenju ustvarjalna, ima čisto vizijo in je pri tem ljudem za zgled. Za zgled predvsem pri tistih stvareh, ki so malce zamrle: vrednote, kultura, vzgoja, ljubezen, sočutje in spoštovanje, na kar sama vedno opozarjam. Seveda pa mora biti izobražena, inteligentna in razgledana, skrbi zase in je urejena,« je zmagovalka orisala svoj pogled na usodno žensko.

Jubilejno deseto podelitev je s pomočjo plesalcev Bolera pod vodstvom koreografa Matevža Česna spektakularno začel Klemen Bunderla z izvirno pevsko točko, skozi večer pa so se predstavile tudi tri mlade slovenske pevke – Ana Karneža, Ivana Honsić in Alja Krušič, ki je tik pred slovesno razglasitvijo presenetila tudi v duetu s Klemnom Bunderlo.

Za naslov femme fatale 2013 so se potegovale Jelena Aščić, Jerca Zajc Šušteršič, Jana Morelj, Alida Bevk, Viktorija Bencik Emeršič, Ajda Smrekar, Ana Lukner, Milena Kalacun in Eva Aljančič. Dosedanje femme fatale so: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovsky (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011) in Jadranka Juras (2012).


Gregor Grosman
PETEK, 8. NOVEMBER 2013 - 6:23Ocene prispevka:
Všeč mi je

21 %
Zabavno

17 %
Poučno

23 %
Kr'neki

20 %
Ni mi všeč

19 %


Zanimivosti - najbolj brani:
Slovenci uživamo preveč slano hrano
Odvajanje od soli ni zahtevno in nas lahko vpelje v nov kulinarični svet
Več ...


...
eXTReMe Tracker
Copyright (c) Večer, Maribor - junij 2013